Stiri 2013-Suzuki-Swift-Facelift-2

Published on August 3rd, 2013 | by Radu Vucea

Suzuki Swift Facelift 2013

Suzuki a lansat recent varianta facelift pentru Swift. Este mai bine sau mai rau ? Haideti sa vedem ! Schimbarile sunt subtile dar imbunatatesc putin imaginea masinii. Sub noul motto “Please have fun” au lansat si aceasta reclama sincera si draguta.

Poate cea mai notabila schimbare este design-ul pentru bara fata, cu un aspect putin mai agresiv, mai apropiat de Swift Sport. Proiectoarele de ceata au fost si ele schimbate si acum incorporeaza lumini de zi cu LED ( DLR ). Tot pe partea de iluminare, semnalizatoarele laterale s-au mutat de pe aripa in oglinzi iar al-3-lea stop pe spate foloseste acum LED-uri.

Facelift-ul aduce si un set nou de jante de aliaj cat si o paleta de culori noua. Aici as avea insa de obiectat. Am protestat intotdeauna impotriva faptului ca Suzuki a creat o masina clar targetata catre tineri insa a pus la dispozitie o paleta de culori cam mohorata. Nuante de gri, rosu inchis si maro.

Noua paleta de culori include intradevar cateva optiuni mai vioaie. Rosul este acum mai intens, a aparut si o varianta de galben si au pastrat albastrul de la editia trecuta. Este insa o paleta limitata de culori, cam trista, nu exista optiunea bi-tone care a fost disponibila temporar pe modelul anterior si nu exista culori mai aprinse gen un verde praz ca pe Mazda 2.

La interior facelift-ul aduce un nou model de tapiterie si cam atat.

Preturile promotionale pleaca de la 9.070 Euro pentru varianta in 3 usi si 10.830 Euro pentru varianta in 5 usi, asta la cel mai mic nivel de echipare.

Cu ocazia lansarii facelift-ului Suzuki a adus si varianta in 5 usi pentru Swift Sport, de altfel disponibila de anul trecut pe pietele din Japonia.

Si daca tot vorbim de Japonia si JDM, personal imi place mai mult ce se intampla acolo. Poate cea mai notabila diferenta este design-ul panoului de instrumente care acum aduce a Honda Civic iar mie imi place foarte mult.

img02

Iar daca Swift-ul normal ti se pare prea plictisitor poti opta pentru pachetul RS care pe langa un bodykit frumos cu eleron include si farurile cu Xenon.

wallPaper01

Cam atat despre noul Swift. Asteptam cu nerabdare sa isi faca aparitia si la intalnirile clubului MySuzuki si va asteptam si pe voi la intalnirile MySuzuki.

Pe data viitoare !


About the AuthorBack to Top ↑