Stiri EuroCar Meeting

Published on September 30th, 2013 | by Razvan Balas

0

My-Suzuki.Ro pe pagina de Stiri a Suzuki Romania !

Clubul My-Suzuki, un exemplu între comunităţile de fani auto.

EuroCar Meeting

 

“Nu întâmplător sloganul ales de Suzuki este Way of Life, adică Stil de viaţă. Nu este un joc de cuvinte, este o realitate. Posesorii de modele Suzuki sunt recunoscuţi pentru comunităţile foarte unite pe care le formează în fiecare ţară. Se cunosc având o pasiune comună pentru modelele mărcii japoneze, se organizează singuri şi îşi oferă ajutor reciproc.

La fel se întâmplă şi în România, unde membrii clubului My-Suzuki (www.my-suzuki.ro) sunt un exemplu perfect de fani Suzuki care ştiu să se bucure de pasiune, transformând cât mai des întâlnirile lor într-un adevărat festival.

Iar un exemplu perfect în acest sens este participarea reprezentanţilor My-Suzuki în cadrul evenimentului Eurocar Meeting Beach Edition, organizat de clubul Streetmaniacs şi găzduit de camping-ul Marina Surf din nordul staţiunii Mamaia.

A fost o petrecere de 3 zile (20-22 Septembrie 2013) care a reunit invitaţi din rândul mai multor comunităţi de pasionaţi. Expozanţii au fost aleşi pe sprânceană, fiind acceptate pentru expunere doar cele mai îngrijite şi interesante maşini. S-au prezentat pasionaţi ai mai multor mărci sau ai tuning-ului în general, iar familia My-Suzuki a fost un etalon al evenimentului.

Au prezentat o motocicletă şi şase modele Swift, cinci din fosta generaţie şi una din actuala serie, toate la fel de impecabile ca şi felul în care au fost expuse.

Suzuki România le-a fost alături şi de această dată şi, alături de dealer-ul Suzuki din Constanţa Expocar Trade, care au contribuit cu modelele SX4 S-Cross şi SX4 precum şi cu logistica necesară. Astfel, comunitatea Suzuki a fost un etalon în ceea ce priveşte standardul de expunere al maşinilor.

La fel de apreciate au fost şi maşinile membrilor My-Suzuki, una dintre ele câştigând premiul “Best car of the event” (cea mai bună maşină a evenimentului). La fel de important, după cum au spus fanii Suzuki după încheierea weekend-ului, au fost „oameni de nota 10 şi atmosferă excelentă”.

Dar poate nimic nu explică mai bine atmosfera unui eveniment organizat de oameni care împart o pasiune decât lista de premii pe care şi le-au mai obţinut fanii Suzuki distrându-se. Locul 1 la concursul de Fotbal pe plajă, locurile doi şi trei la concursul de flotări şi locul 2 la concursul original de Drag Racing, care nu a folosit cai putere, ci patru persoane – trei au împins maşina şi unul a ţinut direcţia. Mai adăugăm şi concursurile de volei, limbo şi modelat maşini din nisip şi avem imaginea completă a unei adevărate vacanţe între pasionaţii de automobile.”

SURSA : SUZUKI ROMANIA


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑